vrijdag 23 april 2010

Alice in Wonderland op de iPad.

Mooie manier om met nieuwe media verhalen te vertellen...

woensdag 21 april 2010

Het is weer tijd voor Vakantie Avonturen


De Vakantie Avonturenkoffer blijft één van mijn favoriete Circus-dingen.

Ondanks het feit dat de koffer er natuurlijk geweldig avontuurlijk uitziet (Met dank aan Bange Teddybeer!) gaat het natuurlijk om de inhoud. En dan heb ik het natuurlijk over de inhoud NA een Vakantie Avontuur.

Ik heb inmiddels al behoorlijk wat gevulde avonturenkoffers gezien. Van mijn eigen kids (die er al 4 jaar iedere vakantie mee rondzeulen), maar ook van buurtkinderen, vriendjes, nichtjes en neefjes. En natuurlijk van foto's die ik toegestuurd krijg. Allemaal zijn het kleine avontuurlijke schatkistjes geworden.

Eigenlijk zou ik eens een keertje een grote expositie willen houden van gevulde avonturenkoffers. Vol reisverhalen. Prachtig om te zien hoe een 'gewone' vakantie voor kinderen zo makkelijk in een avontuur kan worden veranderd.



Door drukte heb ik het dit jaar maar even van mijn to do lijstje geschrapt. Maar, ik had wel tijd om alvast 1 vitrine in te richten met een paar reisverhalen. En dankzij de vrienden van de prachtige boekhandel Donner Selexyz in Rotterdam staat er nu vast een proefje op de kinderboekenafdeling.

Dus mocht je in de buurt zijn...

Patz

donderdag 8 april 2010