vrijdag 11 december 2009

Helemaal klaar met 2009.

Zoals jullie zullen begrijpen zijn we alweer keihard aan de slag voor 2010. Dus eigenlijk is voor het verhalen*laboratorium 2010 al lang begonnen. CircusPatz heeft zijn oud- en nieuw eigenlijk al gehad.

Dus de hoogste tijd om heel even terug te blikken. Want 2009 was het jaar dat CircusPatz voor het eerst vol gas voorruit kon. En het resultaat zie je hier boven. 6 mooie nieuwe verhalen kwamen uit op de Nederlands-Vlaamse markt.


Niet alleen zijn we erin geslaagd om 6 nieuwe producten te ontwikkelen en in de winkel te krijgen, ook wat promotie betreft hebben we er een paar mooie showcases bij; 'Hoe jij je eigen Avontureneiland ontdekte in het Maritiem museum'; waarbij kids (en ouders) in het Maritiem museum in Rotterdam een zwerftocht maakte langs 10 Wonderbaarlijke Avontureneilanden. Maar ook gingen we tijdens de kinderboekenweek samen met heel veel kids Groentegriezels maken ter promotie van Gregor Groentestein.


En in de winkels; 'Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte' etalage en winkelvloerpresentatie. En nu in feestlijke kerststijl de winkelvloer presentatie voor 'het geheim van de chefs'.


Natuurlijk als kers op de 2009 taart; de display op de Frankfurter Buchmesse. Om het warm van te krijgen...


Volgend jaar beloof ik jullie een nog spannender jaar. Met nog veel meer mooie, spannende verhalen, veel meer mooie promotie acties en nog meer spannende ontwikkelingen.


May All Your Days be Circus Days. Ook in 2010.


Patz


1 opmerking:

  1. Hey Patz,
    Een heel gezellige kerst en een supergoed en creatief 2010! May all your dreams come true!
    Bakkie doen we wel in 2010...oke!? haha!!

    Liefs, Marlijn

    BeantwoordenVerwijderen