maandag 7 maart 2011

Hoe jij de Onbekende Avontureneilanden ontdekte.

We keren weer eens terug naar de Wonderbaarlijke Avontureneilanden waar we op bezoek gaan naar 5 nieuwe, onontdekte eilanden. Dit keer kan je lekker achterover hangen en luisteren, want Aart Staartjes leest het voor! Natuurlijk gaat het wel om een 'Hoe jij...' avontuur, dus ook nu bepaal jij aan de hand van de zeekaart en windkaartjes welke eilanden je gaat bezoeken.

Zoals alle Hoe jij... ontdekkingsavonturen met
kaart en windkaartjes om zelf je koers te bepalen.

Voor iedereen die al eens eerder op 'Hoe jij...' ontdekkingsavontuur is geweest een leuke vervolg, voor mensen die de serie nog niet kennen een spannende kennismaking.

Niet bekend met luisterverhalen? Ik kan het van harte aanbevelen. Voorlezen of zelf lezen is natuurlijk leuk, soms is het handiger om gewoon een luisterverhaal op te zetten. Kinderen gebruiken toch hun fantasie, terwijl ze toch relaxed kunnen luisteren. Ik wil luisterverhalen ook nog eens in de auto gebruiken voor lange ritten. Prima alternatief voor een DVD speler in de auto.

Naast het maken van de Avonturenkoffer en de Tekenboekrugzak (ook uit de 'Hoe jij...' avonturenserie) weer eens een ander 'ding' dan een boek. Want laat het duidelijk zijn, het is nog steeds mijn ambitie om verhalen te gaan vertellen via andere 'dragers' dan alleen maar boeken. Zoals jullie wellicht weten werken we nu hard aan het verhalen vertellen dmv van film en televisie (daar ga ik in de loop van het jaar meer over vertellen). Ook is het verhalenlaboratorium nu aan de slag om het verhalen vertellen dmv een iPad te verkennen. Ik beloof jullie, het gaat alleen maar leuker en leuker worden. Want verhalen vertellen doe je natuurlijk niet alleen dmv boeken. Toch?

Met Buitengewoon Vriendelijke Groet,

Patz van der Sloot

ps. Hoe jij de onbekende Avontureneilanden ontdekte is weer geschreven door Krista Izelaar (haar derde 'Hoe jij...' ontdekkingsavontuur) en ingesproken door mijn held Aart Staartjes. Het hele project is mede tot stand gekomen met hulp en werk van: Bange Teddybeer producties, Michel Maas, Studio Mailman, Joost, Nienke en Timo. Het concept komt wederom (duh) uit de Hoge Hoed van CircusPatz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten