woensdag 21 oktober 2009

Je moet de Groente hebben van Groentestein...


In 6 Selexyz vestigingen (Leiden, Tilburg, Maastricht, Rotterdam, Eindhoven en Almere) waren we de afgelopen week te vinden met het 'maak je eigen Groentestein Groentegriezel' circus. Natuurlijk ter promotie van De Buitengewoon Opmerkelijke dagboeken van Gregor Groentestein, maar ook gewoon om het circus eens voor te stellen. Aan kids, papa's en mama's, maar ook aan de boekhandel.

Met de tong uit de mond 'bakte' een week lang kids, moeders en vaders onder leiding van juf Mariƫlle en juf Nathalie Groentegriezels. Soms wat het rete-druk, soms gewoon een gezellig clupje. Maar altijd had ik het gevoel dat iedereen er blij mee was. En da's toch bijzonder, een promotieactie waar mensen blij van worden...

En dat is nu precies wat ik graag zie; promotie waarbij je iets geeft. Bij het eilandavontuur ging het om een spannende speurtocht in een museum. En nu bij de Groentegriezels werden er groentegriezels gemaakt.


En ik zie dat ik er enthousiasme voor terugkrijg. Enthousiasme over de producten, maar ook enthousiasme over het Circus. Dat er uiteindelijk ambassadeurs ontstaan. Bij de consument maar ook bij de boekhandel.

Raken in plaats van bereiken.

Patz

Geen opmerkingen:

Een reactie posten